Perinteisin menetelmin hapanjuureen leivottua

Miksi käytämme hapantaikinaa?

Kahdesta syystä. Ensinnäkin, ihmisen ruoansulatusjärjestelmä ei sovellu luonnollisessa muodossaan olevan viljan syöntiin. Hapantaikinan ja veden yhdistäminen viljaan saa aikaan luonnollisen käymisprosessin, joka tekee valmiista leivästä helposti sulavan.

Toiseksi, kun hapanjuuri on symbioottisessa tasapainossa, tuo leivästä huokuva tuoksu mieleen ne kaikkein mukavimmat lapsuusmuistot ja isoäidin leipomukset. Aidon hapantaikinaleivän maku ja tuoksu huumaavat todellisuudessa ihmiset lähes sanattomiksi.

Kuluttajat – Leivän oikeanlainen säilytys

Kun tuot Limbbu-leipäsi kotiin, haluat varmastikin nautiskella siitä viimeiseen muruun asti. Oikein säilytettynä leipä pysyy herkullisena huomattavasti pidempään.

Päivittäin: Suosittelemme, että leikattuasi leipää, käännät leikkuupinnan alas leikkuulautaa vasten. Tämä hidastaa haihtumisprosessia ja pitää leivän hyvänä ja tuoreena.

Pidempiaikainen säilytys: Siivuta leipä tai pakasta se kokonaisena pakastepussissa. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi sulata leipä huoneenlämpöiseksi ja paahda viipaleet tai lämmitä kokonaista leipää 240-asteisessa uunissa n. 8 minuutin ajan. Näin leipäsi tuntuu ja maistuu samalta, kuin ostopäivänä.

Yritysasiakkaat – Autamme teitä tuotevalinnoissa

Steven laajan kokemuksen avulla valitsemme yhdessä juuri oikeat tuotteet myymälääsi, ravintolaasi tai tapahtumaasi. Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme.

Tällä hetkellä palvelemme asiakkaita Lahti–Helsinki-alueella kuutena päivänä viikossa sekä pyhinä.